top of page

MEETUP voor Financial Executives i.s.m  CashForce

Wanneer
31 mei 2017, 08:00 – 9:00
Waar
Tribes Amsterdam,
Prins Bernhardplein 200, 1097 JB Amsterdam, Nederland

Waarom deze uitnodiging?
De CFO-rol ondergaat een enorme transformatie van financieel administratief verantwoordelijke naar business architect. Dat vereist aanpassing, kennis en tijd en zal uiteindelijk enkele jaren in beslag nemen. CFO's hebben nog niet  veel krediet opgebouwd met strategische wijzigingen en moeten daarom nu  eerst beginnen met aanpassing van de eigen afdelingen en deze meer business georienteerd te maken. Onze interne klanten willen op basis van door ons geleverde betrouwbare gegevens vooruit kunnen. Laat de achteruitkijkspiegel voor wat het is!

Compact en gratis
Te veel CFO's ontbreekt het aan tijd om alle nieuwe ontwikkelingen te volgen die hen kunnen helpen.  Daarom helpen wij graag d.m.v. een aantal compacte ontbijtsessies om wegwijs te worden in  nieuwe onderwerpen die op ons pad komen, zoals Automated Cash Flow Management, Robotics Process Automation en Artificial Intelligence. We starten op 31 mei met een ontbijtsessie op het gebied van Automated Cash flow Management i.s.m. Cashforce.


De meeting geeft inzicht hoe het ons kan helpen om betrouwbare cash flow informatie te leveren en hoe we van het tijdrovende hadmatige werk af moeten komen. Hoe wij het moeten aanpakken en waar we nu mee aan de slag moeten?

Waar?

Reserveer nu uw plaats voor deze compacte CFO Meetup door middel van onderstaande RSVP button. De meetup vindt plaats in Tribes Amstelstation, Prins Bernhardplein 200 in Amsterdam.

Dat is goed bereikbaar vanaf de A10 (1,5 km) en reserveren een gratis parkeerplaats en een ontbijt. Reageer snel, want het aantal plaatsen is beperkt.
Graag tot de 31e mei!

AGENDA

7:45-8:00 AM

Ontvangst met ontbijtbuffet 

8:00-8:15 AM

Opening en introductie

8:15-8:55 AM

Hoe kunnen we onze cash flow management verbeteren  door nieuwe geintegreerde geautomatiseerde tools en eindelijk de kwaliteit van de informatie naar een hoger niveau te tillen.

8:55-9:00 AM

Sluiting

bottom of page